Ajanvaraus

Varaa aika hoitoon

Liiketila ei ole esteetön. Puhelimitse tavoitat arkisin klo 8–17 välillä. Soittopyynnön voit jättää tekstiviestillä numeroon 040 7393 446. Ajanvarausta voit muuttaa/siirtää varausvahvistuksen mukana tulleen linkin takaa, joka on lähetetty sähköpostiisi.  OSOITE 1.1.2020 ALKAEN: SYRJÄKATU 19 A 2, 90100 OULU.

Tulo vastaanotolle

  • Liiketila ei ole esteetön. Saavu n. 5 min ennen aikaasi, jotta olemme varmasti paikan päällä ja että parkkipaikka on sinulle sisäpihalla vapaana.
  • Tulethan tuoksutta vastaanotolle. Osa asiakkaista ja fysioterapeutit voivat olla allergisia tuoksuille mm. astman vuoksi. Vältäthän siis voimakkaiden ihon- tai hiustenhoitotuotteiden ja hajusteiden käyttöä hoitopäivänäsi.

Hoitoon/Ajanvaraukseen liittyvissä asioissa voit jättää soittopyynnön tekstiviestillä numeroon 040 7393 446, otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Puhelimitse tavoitat arkisin klo 8–17 välillä. Hoitoon tai ajanvaraukseen liittyviä asioita emme voi käsitellä tekstiviestillä, sähköpostilla, Fonectan, Messengerin tai Facebookin kautta.

Ajan siirto tai peruutus:

Voit peruuttaa tai siirtää aikasi varausvahvistuksen mukana tulleen linkin takaa. Vahvistamme aina peruutuksen sähköpostilla.

Maksuton peruutus 24h ennen hoitoa. Hoidosta veloitetaan 50% maksu saman päivän peruutuksena. Peruuttamattomista ajoista veloitetaan 100%.