Yleinen Sauna Ouluun


saunalogo

SAUNAKYLPYLÄ - YLEINEN SAUNA OULUUN

Oulun ammattisaunottajat etsivät tonttia sauna-hyvinvointimatkailualan liiketoiminnalleen. Olemme viisi vuotta kehittäneet konseptia yleiseen saunaan perinteisineen saunapalveluineen.
Kiikelin yleistä saunaa työryhmämme valmisteli kolmen vuoden ajan, voitto ei tällä kertaa napsahtanut paikallisten yrittäjien taskuun. Suuntaamme kuitenkin eteenpäin! Mistä löytyisi tontti liiketoiminnoillemme?

Hankkeellamme on rahoittaja/investori, arkkitehti, rakentaja ja yrittäjät (pääyrittäjiä 2kpl, muita yhteistyökumppaneita/yrittäjiä lähes 20kpl). Laadukas kokonaispaketti, joka odottaa sopivan alueen/tontin löytymistä - rakentamisen aloitamme heti, kun se vain sallitaan.

Työryhmämme ovat kehittäneet alueen paikallisten yritysten voimin saunatuotteita, sisältöä ja palveluita yleiseen saunaan. Olemme saaneet arvokasta palautetta asiakkailtamme ja oululaisilta sisältöön liittyen.

Auta meitä luomaan yhdessä aito ja uniikki yleinen sauna Ouluun <3

Kerro mielipiteesi ja ajatuksesi tai olisiko sinulla innostusta viedä hanketta eteenpäin? Ota yhteys: ulla@aitote.fi tai anu@luonnokas.fi

anulla

Oululaista parasta saunaelämystä luomassa,

Ulla Tapaninen, Aito Ote
&
Anu Rosenberg, Luonnokas Oy, Hyvinvointikaarnikka

luonto