Ilolla julkaisemme naisten terveys-verkkokaupan yhteistyökumppanit sekä asiantuntijat! On upea ollut löytää tiimiin taitava ja monipuolinen seksuaalineuvoja Pirkko Moisio. PirkkoMoi ottaa asiakkaita vastaan Oulussa tai etänä koko Suomeen.

Hyvinvointisi ja seksuaalisuuden tukena – PirkkoMoi

Seksuaalineuvontaa ja seksuaaliterapiaa (opiskelijatyönä) sinulle tai teille. Seksuaalisuus on yksi osa kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Tavoitteena on seksuaalisen hyvinvoinnin tukeminen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen. Seksuaaliterapiassa voidaan käsitellä hyvinkin henkilökohtaisia ja arkojakin aiheita, joten terapeutin ja asiakkaan välillä vallitsee luottamus ja vaitiolovelvollisuus.

Kokonaisvaltaisen hyvinvointi

Valmennus on sinulle, joka haluat elää täyttä elämää. Yhdessä löydämme keinot, joilla tuet omaa hyvinvointiasi sekä mielekästä elämää. Voit löytää myös rohkeutta elää omia unelmiasi todeksi.

Luentoja, työpajoja sekä hyvinvoinnin hetkiä yhdessä. Unelmakartta-työpaja, Suklaameditaatio, Tunteiden työpaja, Erotiikan ilta.. Räätälöidään teidän ryhmällenne sopiva ohjelma TYHY-päiviinne, illan istujaisiin tai vaikkapa ystäväporukkanne kesken.

💜 Yhteystiedot: https://www.pirkkomoi.com .