Skip to content

Palaudu raskausajasta

Toivelista Jaa
Aloita kurssi
Kurssin linkki
Jaa somessa

Kurssisisältö

Hahmotatko kehosi, vatsalihakset ja lantionpohjan synnytyksen jälkeen? Joogan ja äitiysfysioterapian verkkokurssilla pääset lempeästi takaisin kehosi pariin – yhdistä harjoittelu vauva-arkeen sopivaksi kotonasi. Äitiysfysioterapian harjoitusliikkeet palauttavat keskivartalon tukea, vähentävät virtsankarkailua ja mahdollista erkaumaa sekä aktivoivat lantionpohjan lihaksia. Hinta: 79€.

3kk verkkokurssi sisältää lantionpohjan ja erkauman tutkimisen sekä harjoittelun videot, 12 joogavideo kokonaisuutta ja päivittyviä ekstravideoita. Kattava harjoitteluohjelma on käytössäsi 9kk ajan. Lisäksi voit liittyä facebook-ryhmäämme, jossa vastaamme viikottain esitettyihin kysymyksiin.

Alkeisjoogan liikeharjoitteet ja hengitysharjoitukset rentouttavat, lisäävät liikkuvuutta, edistävät kehotietoisuutta, palauttavat lantionpohjan lihasten toimintaa sekä voivat lievittää niska-hartia-selkäoireita. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai liikunnasta osallistuaksesi tälle verkkokurssille. Tämä kurssi on sinulle, jos tahdot yhdistää joogan ja fysioterapian hyödyt samaan pakettiin!

Verkkokurssi sisältää myös artikkeleita seksuaaliterapeutilta, kätilöltä synnytyskokemuskeskusteluista sekä imetysohjauksesta, lantionpohjan- ja äitiysfysioterapeutilta tietoutta raskausajasta palautumisesta, ja miksi hoitaa vauvaa vyöhyketerapeutin vastaanotolla tai miten hoidat sektioarpea.

Saat siis kattavan harjoitteluohjelman terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten rakentamalla verkkokurssilla – kurssi suositellaan aloitettavaksi n. 2kk synnytyksen jälkeen. Voit olla meihin kaikkiin yhteydessä vastaanotolla Oulussa tai etänä.
Tervetuloa mukaan!

Raskausajasta palautumiseen askarruttavissa asioissa voit varata ajan äitiysfysioterapeutin vastaanotolle Oulussa (varaa aika tästä linkistä) tai etäyhteyden kautta koko Suomeen (varaa aika tästä linkistä).

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Synnytyskokemus

Synnytyskokemuksella on merkitystäSynnytyskokemuksella on valtava vaikutus niin äidille, syntyneelle lapselle...

Lue

ASIANTUNTIJAT

Näytä lisää

Kurssin aiheet

Viikko 1

 • Ohjeet, facebook-ryhmä ja vastuuvapautus
 • VIIKON ARTIKKELI 1: Liikunta raskauden jälkeen
 • VIIKON ARTIKKELI 2: Vauvan kanssa vyöhyketerapiaan – Kätilö Niina Tapio
 • Lantionpohjan lihasten harjoittelu (fysioterapia)
  03:19
 • Erkauma (fysioterapia)
  04:08
 • Vältä näitä (fysioterapia)
  01:20
 • Jooga
  11:09
 • Sormitesti
 • Limakalvojen hoito, episiotomia ja sektioarpi

Viikko 2

Viikko 3

Viikko 4

Viikko 5

Viikko 6

Viikko 7

Viikko 8

Viikko 9

Viikko 10

Viikko 11

Viikko 12

Jooga – Aurinkotervehdykset

Juoksu synnytyksen jälkeen

Tutkimustiedot ja lähteet