Skip to content

Palaudu raskausajasta

  • Course level: Kaikki taitotasot

Kurssikuvaus

Hahmotatko kehosi, vatsalihakset ja lantionpohjan synnytyksen jälkeen? Joogan ja äitiysfysioterapian verkkokurssilla pääset lempeästi takaisin kehosi pariin – yhdistä harjoittelu vauva-arkeen sopivaksi kotonasi. Äitiysfysioterapian harjoitusliikkeet palauttavat keskivartalon tukea, vähentävät virtsankarkailua ja mahdollista erkaumaa sekä aktivoivat lantionpohjan lihaksia. Hinta: 79€.

3kk verkkokurssi sisältää lantionpohjan ja erkauman tutkimisen sekä harjoittelun videot, 12 joogavideo kokonaisuutta ja päivittyviä ekstravideoita. Kattava harjoitteluohjelma on käytössäsi 9kk ajan. Lisäksi voit liittyä facebook-ryhmäämme, jossa vastaamme viikottain esitettyihin kysymyksiin.

Alkeisjoogan liikeharjoitteet ja hengitysharjoitukset rentouttavat, lisäävät liikkuvuutta, edistävät kehotietoisuutta, palauttavat lantionpohjan lihasten toimintaa sekä voivat lievittää niska-hartia-selkäoireita. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai liikunnasta osallistuaksesi tälle verkkokurssille. Tämä kurssi on sinulle, jos tahdot yhdistää joogan ja fysioterapian hyödyt samaan pakettiin!

Verkkokurssi sisältää myös artikkeleita seksuaaliterapeutilta, kätilöltä synnytyskokemuskeskusteluista sekä imetysohjauksesta, lantionpohjan- ja äitiysfysioterapeutilta tietoutta raskausajasta palautumisesta, ja miksi hoitaa vauvaa vyöhyketerapeutin vastaanotolla tai miten hoidat sektioarpea.

Saat siis kattavan harjoitteluohjelman terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten rakentamalla verkkokurssilla – voit olla meihin kaikkiin yhteydessä vastaanotolla Oulussa tai etänä.
Tervetuloa mukaan!

Raskausajasta palautumiseen askarruttavissa asioissa voit varata ajan äitiysfysioterapeutin vastaanotolle Oulussa (varaa aika tästä linkistä) tai etäyhteyden kautta koko Suomeen (varaa aika tästä linkistä).

Aiheeseen liittyvät artikkelit

ASIANTUNTIJAT

Kurssin aiheet

84 tuntia10h 15m

Viikko 1

Ohjeet, facebook-ryhmä ja vastuuvapautus
VIIKON ARTIKKELI 1: Liikunta raskauden jälkeen
VIIKON ARTIKKELI 2: Vauvan kanssa vyöhyketerapiaan – Kätilö Niina Tapio
Lantionpohjan lihasten harjoittelu (fysioterapia)3:19
Erkauma (fysioterapia)4:08
Vältä näitä (fysioterapia)1:20
Jooga11:09
Sormitesti
Limakalvojen hoito, episiotomia ja sektioarpi

Viikko 2

Viikko 3

Viikko 4

Viikko 5

Viikko 6

Viikko 7

Viikko 8

Viikko 9

Viikko 10

Viikko 11

Viikko 12

Jooga – Aurinkotervehdykset

Juoksu synnytyksen jälkeen

Tutkimustiedot ja lähteet

79,00 39,50

Kurssin sisältö

  • Äitiysfysioterapian harjoitteet lantionpohjan ja erkauman kuntoutukseen
  • 12 joogavideota
  • Päivittyviä ekstravideoita
  • Artikkeleita