Skip to content

UUDET PIENRYHMÄT STARTTAA ELOKUUSSA 2023
TERVETULOA FYSIOTERAPEUTIN OHJAAMIIN JOOGAKURSSEIHIN

               LÖYDÄT AJANKOHTAISET TIEDOT KURSSEISTA FACEBOOKISTA SEKÄ INSTAGRAMISTA. ILMOITTAUTUMINEN NETTIVARAUKSEN KAUTTA TAI sähköposti: ulla@aitote.fi . Ryhmäkoko min. 6hlöä, max. 10hlöä.

KURSSIMAKSU: liikunta-hyvinvointiedut (smartum, edenred, Epassi, Easybreak) ja kortti.

“Paljon kiitoksia joogakurssista, tykkäsin kovasti! En ole koskaan aiemmin ollut joogassa, jossa saa noin henkilökohtausta ohjausta. Fysioterapeutti – joogaohjaajalta sai vielä paljon ylimääräistä tietoa mm. mitkä lihasjumit vaikuttavat missäkin. Oli tosi turvallinen olo, kun ohjaus oli niin huomoivaa ja ammattitaitoista.” – Äiti 

ELOKUUN OHJELMISTOSSA: 

 14.8 MA
21.8 MA
28.8 MA klo. 17-18 Raskausajan joogan 3-kerran kurssi. 3x 60min. Hinta: 60€ kolme kertaa. Voit osallistua 1- 2. kolmanneksella sekä 3.kolmanneksen alussa. HUOM: synnytykseen valmistava joogan työpaja järjestetään erikseen!

14.8 MA klo.9.30-10.30

Postpartum jooga äidit ja vauvat, 3x 60min (14.8 , 21.8, 28.8). Hinta: 60€. Voit osallistua, kun synnytyksestä on n.1-2kk.

KUUKAUSITTAIN TYÖPAJAT:

  • Synnytykseen valmistava joogan – työpaja
  • Kosketuksen voima synnytyksessä- työpaja
  • Joogaa ja akupunktio – työpaja

“Olin ensimmäistä kertaa varsinaisella joogakurssilla ja ennakko-odotukset olivat pelonsekaiset. Pelot kuitenkin hälvenivät nopeaan, kun päästiin vauhtiin. Aloitus oli mukavan rento ja vaikeustaso nousi sopivasti tunti tunnilta. Ulla on tosi rento ja osaava vetäjä. Pienryhmissä saa ohjausta todella henkilökohtaisesti ja kaikki asennot vedetään omalla tahdilla, oman osaamisen ja jaksamisen mukaan. Ehdottomasti posiviitinen kokemus ja herätti kiinnostuksen jatkaa harrastamista. ” – Mies joogassa

 

Hathajooga

Laskeudu lempeästi joogan alkujuurille pienryhmäopastuksessa. Fysioterapeutin ohjaama Hathajooga on juuri Sinulle, joka haluat oppia joogaamaan turvallisesti, kehittyä harjoittelussasi oman kehon sallimissa rajoissa, kokeilla uusia asanoita ja joogata tunnelmallisessa tilassa pienellä porukalla. Tunti sisältää rentoutus- ja hengitysharjoituksia, kehoa vetreyttäviä joogaliikkeitä sekä vahvistavia jooga-asanoita.

Kurssit sisältävät yksilöohjausta sekä fysioterapiaosaamiseni.

Nämä kurssit ovat Sinulle, joka haluat yhdistää joogan ja fysioterapian hyödyt samassa paketissa ja saada opastusta myös yksilöllisesti pienryhmässä. (norm. yksilöfysioterapia 62 €/kerta)

Kurssin voi maksaa osittain Smartum-liikuntaseteleillä (50%). 

smartum

Maaliskuun 2020 tiiviskurssit alkavat 4.5.2020 maanantaina.

Ilmoittaudu: ulla@aitote.fi
Ilmoittautuminen on sitova, kun saat kurssikirjeen sähköpostiisi.
Ilmoittautuminen päättyy:

maanantaina 27.4.2020 MAANANTAINA klo 18.00

Hinta: 118 € / 6 krt

Pienryhmät Raksilassa (5 hlö): joogamatto, bolsteri ja joogatiilet löytyvät joogastudiolta. Voit toki halutessasi ottaa mukaan myös oman joogamattosi. Tarvitse mukaasi rennot vaatteet ja vesipullon. Raksilan marketeilla on runsaasti parkkipaikkoja ja hoitolan läheisyydessä kadun varrella.

Lastenvaunut voi jättää hoitolan edustalle ulos tai sisäpihalle.

 

Hathajoogan alkeet

Laskeudu lempeästi joogan alkujuurille pienryhmä opastuksessa. Fysioterapeutin ohjaama Hathajoogan tiiviskurssi on juuri Sinulle, joka haluat oppia joogaamaan turvallisesti, kehittyä harjoittelussasi oman kehon sallimissa rajoissa ja joogata tunnelmallisessa tilassa pienellä porukalla. 

Tunti sisältää rentoutus- ja hengitysharjoituksia, kehoa vetreyttäviä joogaliikkeitä sekä vahvistavia jooga-asanoita. Kurssi sisältää yksilöohjausta sekä fysioterapiaosaamiseni. 

Tämän kurssin jälkeen Sinun on helppo jatkaa joogaa vaikkapa isommissa ryhmissä.

KURSSIPAIKKA: RAKSILA, Syrjäkatu 19 A 2, 90100 Oulu.

KURSSIPÄIVÄT:
uudet kurssit aloittavat 4.5.2020 maanantaina

Ilmoittaudu: ulla@aitote.fi

Palaudu raskausajasta – alkeisjooga & äitiysfysioterapia synnytyksen jälkeen

Hahmotatko kehosi, vatsalihakset ja lantionpohjan synnytyksen jälkeen? Joogan ja äitiysfysioterapian kurssilla pääset lempeästi takaisin kehosi pariin. Kurssille ovat tervetulleita myös vauvat. Äitiysfysioterapian harjoitusliikkeet palauttavat keskivartalon tukea ja mahdollista erkaumaa sekä aktivoivat lantionpohjan lihaksia. 

Alkeisjoogan liikeharjoitteet rentouttavat, lisäävät liikkuvuutta ja kehotietoisuutta. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai liikunnasta osallistuaksesi tälle kurssille. Tämä kurssi on sinulle, jos tahdot yhdistää joogan ja fysioterapian hyödyt samaan pakettiin!

Ennen kurssia tai kurssin ensimmäisten kurssiviikkojen aikana suositellaan vatsalihasten ja lantionpohjan tutkimista ultraäänellä. Yksilökäynti edesauttaa tulevien ryhmätuntien suunnittelua, kun fysioterapeutilla on kokonaiskuva osallistujista yksilöllisesti.

Kurssille voit tulla vauvan kanssa. Lastenvaunut voi jättää hoitolan pihalle etuoven läheisyyteen, parkkipaikkoja on sisäpihalla nro2 tai vieraspaikka. Raksilan marketeilla on runsaasti parkkitilaa ja 3min kävelymatka Syrjäkadulle.

Äitien ja vauvojen aamuryhmä. Kurssipaikka: Syrjäkatu 19 A 2

Kurssipäivät: 7.5 alkaen, torstaisin klo. 10-11

KURSSI (yht. 6 krt)
HINTA: 118 €/äiti

TARJOUS: Äitiysfysioterapia yksilökäynti 75 min / 70 € (norm. 78 €), sis. reaaliaikaisen ultraäänitutkimuksen sekä kotiharjoitteluohjelman keskivartalolle, myös sektioarven hoito ja kotiohjeet.

Tärkeintä ei ole erkauman senttimetrien kaventaminen, vaan vatsalihasten oikeanlainen toiminta ja aktiviteetti sekä ennenkaikkea hyvä olo.
Lue lisää ultrauksesta.

Varaa aika yksilökäyntiin tästä:
aitote.fi/ajanvaraus

Palaudu raskausajasta – alkeisjooga & äitiysfysioterapia synnytyksen jälkeen

Hahmotatko kehosi, vatsalihakset ja lantionpohjan synnytyksen jälkeen? Joogan ja äitiysfysioterapian kurssilla pääset lempeästi takaisin kehosi pariin – tämä kurssi on äidin omaa aikaa. Äitiysfysioterapian harjoitusliikkeet palauttavat keskivartalon tukea ja mahdollista erkaumaa sekä aktivoivat lantionpohjan lihaksia. 

Alkeisjoogan liikeharjoitteet rentouttavat, lisäävät liikkuvuutta ja kehotietoisuutta. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai liikunnasta osallistuaksesi tälle kurssille. Tämä kurssi on sinulle, jos tahdot yhdistää joogan ja fysioterapian hyödyt samaan pakettiin! 

Ennen kurssia tai kurssin ensimmäisten kurssiviikkojen aikana suositellaan vatsalihasten ja lantionpohjan tutkimista ultraäänellä. Yksilökäynti edesauttaa tulevien ryhmätuntien suunnittelua, kun fysioterapeutilla on kokonaiskuva osallistujista yksilöllisesti

Vain äitien iltaryhmä

Kurssipaikka: Raksila, Syrjäkatu 19 A 2, 90100 Oulu

Kurssipäivät: 4.5.2020 ma alkaen, 6krt
Maanantaisin 17 -18

TARJOUS: Äitiysfysioterapia yksilökäynti 75 min / 70 € (norm. 78 €), sis. reaaliaikaisen ultraäänitutkimuksen sekä kotiharjoitteluohjelman keskivartalolle, myös sektioarven hoito ja kotiohjeet.

Tärkeintä ei ole erkauman senttimetrien kaventaminen – vaan vatsalihasten oikeanlainen toiminta ja aktiviteetti sekä ennenkaikkea hyvä olo.
Lue lisää ultrauksesta.

Varaa aika yksilökäyntiin tästä:
aitote.fi/ajanvaraus

Kenelle alkeisjooga & äitiysfysioterapia sopii?

Jos sinulla on seuraavia oireita, niin varaa yksilökäynti:

Mitä kurssit sisältävät?

Palaudu raskausajasta – joogan & äitiysfysioterapian JATKOKURSSI

Vain äitien iltaryhmä

Jatkokurssilla äidit pääsevät nauttimaan omasta ajasta, ihanasta joogatunnista sekä tehokkaista kehoa vahvistavista harjoitteista. Kurssi sisältää viikottaisen kotiohjelman. 

Ilmoittaudu: ulla@aitote.fi

KURSSIPAIKKA: RAKSILA, Syrjäkatu 19 A 2, 90100 Oulu

 

Kurssi järjestetään alkeiskurssin jälkeen. Kurssin sisältö rakennetaan kurssilaisten toiveiden mukaisesti.

 

Miesten vuoro – joogan alkeet

Koetko ehkä olevasi kankea ja jooga on mielestäsi haastavaa päälläseisonta-asennossa punnertamista tai ehkäpä et koskaan ole kokeillut joogaa? Kaipaatko arkeen rentoutumista ja rauhoittumista? 

Tällä kurssilla opit useita dynaamisia joogaliikkeitä kehon vetreyttämiseen ja lempeitä asanoita kehon vahvistamiseen fysioterapeutin ohjauksessa. Rentoutus- ja hengitysharjoitukset pysäyttävät arjen kiireet. Joogasta on moneksi ja jokaisen keholle sopivaksi!

Kurssi sisältää yksilöohjausta sekä fysioterapiaosaamiseni.

Tämä tiiviskurssi on vain miehille!

Ilmoittaudu: ulla@aitote.fi

KURSSIPAIKKA: RAKSILA, Syrjäkatu 19 A 2, 90100 Oulu.

Kurssipäivät: 5.5.2020 tiistaista alkaen, 6krt
Tiistaisin klo 18.15–19.15

Kurssien ohjaaja

Ulla Tapaninen, p. 040 7393 446, ulla@aitote.fi

Äitiysfysioterapeutti ja lantionpohjan fysioterapeutti
Lääkinnällinen akupunktio
Kokonaisvaltainen joogaohjaaja (valmistuminen v. 2020)

KURSSIPAIKKA: Syrjäkatu 19 A 2, 90100 Oulu, Raksila

Muut ohjeet