Skip to content

Raskausajan hieronta ja synnytyksen jälkeinen hieronta

Hemmottelevaa ja asiantuntevaa erikoishoitoa äideille raskausaikana ja synnytyksen jälkeen

Raskauden aikana uutta elämää kantava keho ja mieli käyvät läpi suuria muutoksia, tämä on naiselle uusi erityisen syvä kokemus. Useimmat naiset tulevat lähemmäksi ja tietoisemmaksi sisimmästään raskauden aikana. Hieronta helpottaa raskausaikana tapahtuvia muutoksia, jos niistä koituu kipua tai jännityksiä sekä valmistaa synnytykseen. Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva äiti, jossa henkinen mielentila on myös tärkeä. Luonnollista raskauden etenemistä ja synnytystä voidaan tukea myös joogalla, muulla liikunnalla, homeopatialla, vyöhyketerapialla, akupunktiolla, meditoinnilla ja mielikuvaharjoituksilla sekä terveellisellä ruokavaliolla.

Raskausajan hieronta

Raskausajan hieronnassa käytetään erikoistyynyjä, jotka tukevat odottavan äidin asentoa hieronnan aikana. Hieronta tehdään rentouttavilla otteilla ja sopivalla paineella.

Raskausajan hieronnan hyödyt

45–60 min hieronta: keskitytään äidin haluamiin kehonosiin sekä ongelma-alueisiin, esim. turvotukset jaloissa tai käsissä sekä ns. iskiasvaivat.

90 min hieronta: kokovartalon rentouttava hoito, jossa käsitellään lempeästi kehoa rentouttavia akupisteitä synnytyksen lähestyessä.