Skip to content
 1. AITO OTTEEN VERKKOKAUPAN VASTUUVAPAUTUS
  1. VAPAAEHTOINEN OSALLISTUMINEN

   Asiakkaat osallistuvat Aito Otteen verkkokaupan tarjoamiin verkkokurssiharjoituksiin vapaaehtoisesti ja omatoimisesti, tiedostamalla harjoittelun riskit. Asiakkaat harkistevat oman osallistumisen terveytensä ja taitojensa kannalta. Jos olet epävarma omasta terveydentilastani, olet velvollinen itse käymään lääkärin tai fysioterapeutin tarkastuksessa ennen harjoittelun aloittamista tai jatkamista. Kurssin alussa suositellaan yksilökäyntiä fysioterapiassa tai lääkärissä etenkin, jos sinulla on kipuoireita.

  2. AITO OTTEEN VAPAUTUS VASTUUSTA

   Verkkokaupan asiakkaana vapautat Aito Otteen ja sen edustajat tapahtumien järjestäjinä ja/tai opettajina kaikesta vastuusta liikunta- joogaharjoitteluun sisaltyviin riskeihin liittyen, mikäli minulle aiheutuu terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvaa vahinkoa tämän yrityksen verkkokursseilla ja viikkotunneilla harjoitellessani. Verkkokaupan asiakkaana valitset harjoitella Aito Otteen eri toimipisteissä tarjoamissa tapahtumissa ja viikkotunneilla tai verkkokursseilla omalla riskilläni. Mitään tiettyjä tuloksia ei voida taata tai tulokset voivat vaihdella. 

  3. VAKUUTUKSET

   Verkkokaupan asiakkaat vastaavat itse omasta tapaturmavakuutuksesta.

   Tutustumisvelvollisuus:

   * Asiakas on velvollinen tutustumaan näihin sääntoihin ja ehtoihin sekä lisäksi yksittäisiä tuotteita koskeviin ehtoihin heti ilmoittautumisen tai ostotapahtuman yhteydessä. Asiakas sitoutuu varauksen ja maksun yhteydessä noudattamaan myyjän tuotteelle määrittelemiä sopimus-, varaus- ja peruutusehtoja.

   * Muita yksittäisiä tapahtumia tai tilaisuuksia varten saattaa olla määritelty näitä ehtoja täydentäviä ehtoja ja sääntöjä. Oikeus muutoksiin pidätetään.

   28.08.2023 AITO OTE Tmi Ulla Tapaninen ulla@aitote.fi
   +358407393446