Skip to content

Yhteystiedot

Aito Ote -terveyspalvelut

Ulla Tapaninen

Fysioterapeutti, lantiopohjan fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti, lääkinnällinen akupunktio koulutettu raskausajan hieroja, koulutettu hieroja, valmistuva joogaohjaaja

Koulukatu 41, 4krs. 
90100 Oulu

Aito Ote – Terveydenhuollon ammattilainen

Aito Ote sijaitsee idyllisellä puu-Raksilan alueella, jonka pihalla on parkkipaikka asiakkaalle ja bussipysäkit kivenheiton päässä, tänne on helppo tulla! Aito Ote palvelee asiakkaitaan ennen hoitoa, sen aikana ja hoidon jälkeenkin.

Fysioterapeutti ja koulutettu hieroja on rekisteröity terveydenhuollon ammattilainen. Fysioterapeutti ja hieroja on velvollinen toteuttamaan hoidon yhdessä asiakkaan kanssa yhteistyössä tämän toiveiden mukaisesti niin, että se palvelisi tämän parhainta lopputulosta. Riittävät alkututkimukset, tehokas fysioterapia ja hieronta, tarvittaessa keskustelua itsehoidosta ja hyvinvointiin liittyvistä asioista kuuluvat luonnollisena osana hoitotapahtumaan. Lähtiessään saa asiakas saa kotiinsa usein vietäväksi myös liikeohjeet.

Fysioterapian ja hieronnan aikana voidaan käyttää pintalämpö- ja kylmähoitoja sekä tarvittessa muita välineitä, joista voisi olla apua hoidon aikana, toiveidesi mukaisesti!

Yrittäjä

Aito Ote Tmi Ulla Tapaninen, perustettu 08/2012.

Terveydenalan koulutus

Luontaishoidot koulutus

Tulevat koulutukset